Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deník.......

4. 1. 2008

30.6. Pátek

 

 A jsou tu prázdniny, jak jsem se jich načekala……Ve škole samá NUDA a NUDA…Ke konci jsme stejně nic nedělali a každej se tam jenom nudil. Holky pořád dokola kecaly o klukách(kterej má hezčí vlasy atd.), mě tyhle řeči nezajmaj, já si radši zahraju ten fotbal. Těším se na narozky. Budu je mít za pár dní.

 HURÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Mamka mi slibovala novou mp3, takže, takže budu pařitJ Ale mamka toho naslibujeJ Jinak dneska to byla samá nuda+nuda+nuda, takže nic zajímavího. Až na jednu věc u který jsem se chechtala. Moje kamarádka mi říkala, že jsem poslední dobou nějaká divná, že bych si měla najít kluka :)…..Chápeteš to?!...Chce, abych si našla kluka-a-a-a-a-a…Ty přeci víš jak to dopadlo s tím klukem minule, neuměl hrát fotbal a omylem jsem mu zlomila míčem nos. Ale zato si mohl sám, když mi neřekl, že to s míčem neumí. Dneska se mě vyhejbá velkým obloukem. Ale ono možná dobře.Já nevím, ale asi se zbláznila. Já a kluci, tragédie. Můžu si s nimi možná tak zahrát fotbal. Nejlepší bylo, když mi začala vyjmenovávat jména kluků, kterejm se „prej“ líbim. Já jsem myslela, že mě klepne.

Vyjmenovávala taková tupce, až se mi z toho točila hlava. Když dopovídala podívala se na mě přísným pohledem a řekla: „Tak co, už máš vybráno?!?!“ místo toho aby dostala odpověď, jsme se smíchy válela po zemi. Udělala znuděný obličej a pomohla mi vstát. No a potom zase začala ta NUDA, takže to sem nemá cenu psát.

 

 

 1.7. Sobota

 

 Dneska jsem si mohla přispat…..aspoň že tak….I když jsem se na prázdniny těšila, myslím si že se budu nudit tak jako ve škole. Aspoň budu mít klid od těch blbech keců o klukách. Můžu si jít v klidu na hřiště a zakopat si. Fotbal to je mojeJ…….Úplně ho žeru. Takže moje NUDA se proměnila na chvilku v zábavu. Jenže se na hřiště přivalily kluci……Ne ledajací, ty největší machýrci na škole…..Nechápu to, proč jim každém fandí……proč jim prostě neřeknou ať jdou do háje?!.........s míčem to neuměj a většinou, když hrajou nějakej zápas maj rozhodčí na svý straně……..Znechuceně jsem se na ně podívala a chtěla jsem odejít. Ale jeden kluk(David, ten největší blbec ze všech) do mě začal rejpat. Ať jim ukážu co umím a tak……..Koukla jsem na něj a povídám: „S takovejma jako ste vy, se fotbal hrát nedá, to radši mít zlomenou nohu.“ Totiž oni rádi podváděj, a taky hodně faulujou. Minulej zápas museli jednoho kluka odvízt do nemocnice a pak se zjistilo, že má zlomenou nohu a už si asi fotbal nezahraje. A tak jsem radši rychle z hřiště vypadla.

 Doma to byla zase NUDA+ NUDA+ NUDA....a tak jsme se začetla do knížky…….já ani nevím proč to jsem píšu, když je to taková nuda a jenom nuda…………..a tak tohle jsem dělala za celé dopoledne…………….odpoledne to bylo o trochu lepší, přišla Míša a kecali jsme a hráli jsme si. I když Míša o fotbale nic neví a je radši když si může upravit účes a namalovat si linky. Tak jsme zasedli na comp a hráli hry………….docela nuda, ale co mám říct sví nejlepší kamarádce, ať si de semnou zakopat? Když nemá zrovna fotbal v lásce….no nevim nevim…..

  Večer sem si mohla aspoň zapnout televizi….Jinak zase samá NUDA+ NUDA+ NUDA....

 

  2.7. Neděle

 Ráno jsem nestávala pozdě, ale brzo. Protože v televizi vysílali pohádky (a ty já mám strašně ráda) =D ….Ale pak tam začala nějaká telenovela a já jsem najednou neměla co dělat. Bylo kolem devátý hodiny, tak jsem se i přesto oblíkla, popadla míč a vydala jsem se na hřiště. Tam jsem si chvíli kopala, ale pak jsem si vzpomněla, že s týmem jedu na soustředění……….Pane bože, za co mě trestáš?!?!?!......Holky se stejně na hru pořádně nesoustředěj (zajmaj je jenom kluci), trenér někde nasává u baru a já sem většinou na hřišti nejvíc…..tak od čeho je potom to soustředění??.................Při přemýšlení jsem stačila dojít k nedaleké lavičce a posadit se……………Moje zamyšlení bylo tak hluboké, že jsem si ani nevšimla, že na hřiště přišli nějací kluci. Ale nevím kdo to je, to je opravdu divný. Nikdo se sem snad nestěhoval?......No neřešim…..Chvilku sem se na ně dívala, s míčem jim to šlo opravdu dobře. Nevydržela jsem to a zeptala jsem se jich, jestli bych si mohla zahrát s nima. Nejdřív na mě koukali, jako bych byla z Marsu (asi nevěřili, že se vůbec trefím do míče), nakonec kejvli. Byli tři, moc se zrovna ve čtyřech hrát nedá. Tak jsem obvolala všechny co hrajou fotbal, ať jdou na hřiště. Nakonec se nás sešlo deset. To už se vymyslet dalo. Rozdělili jsme se do dvou družstev a začali hrát. jsem byla s Tomášem (fotbal hrajedobře), Michalem (moc mu to nejde, ale mě taky ne-e), Jirkou (znás všech to umí nejlíp, taky mě všechno naučil) a ještě ten jeden od nich, ale nevim jak se jmenuje, nestačila jsem se ho zeptat. Byla to zábava……….Já jsem byla obránce ( i když moc bránit neumím), ale i tak to dopadlo dobře. Zápas skončil 1:1. Po skončení jsem se rychle vypařila. Musela jsem domů. Teda měla jsem hlad. Byla už jedna hodina a já jsem ani nesnídala. Ten hlad nebyl velikej, ale byl. Když jsem přišla domů a najedla se, přepadla mě zase ukrutná NUDA+Nuda+NUDA, a to si vemte, že jsem jenom 15min doma. Je to na dvě věci. A tak jsem zalezla do pokojíčku a psala do deníčkuJ. Kdybych tě neměla, tak bych se unudila a to jako vážně.

 Odpoledne se už nic zajímavího nedělo

 

 

 3.7. Pondělí


  5:30

  To je ale hodin, ráno sem si ani nepřispala. Nějak se mě nechtělo spát a přemejšlela jsem v posteli nad těma kluka na hřišti. Jeden byl fakt hezkej……..Sakra, teďka jsem se přistihla jak myslim na nějakýho kluka……..jestli takhle budu myslet často, tak to rovnou můžu Míše říct, že potřebuju pomoct s tím jak mám na kluka zapůsobit….To mě ale štvee……Já nechci…musím se sto nějak dostat……

 

  6:40

  Stále dumám nad tím, jak se toho zbavit….ale čím víc nad tím přemejšlím, tím víc na něj tím pádem myslím. Ale zase na druhou stranu by nebyl špatnej. Umí dobře hrát s míčem, asi hraje závodně football. Tak to je super-r-r ------no a je to tady……..já sem ale blbá…..No co……Nechám to plavat…..Buďto si mě všimne on, nebo má smůlu. A je to vyřešený…..Nebudu se tím zabejvat………….

 

 

 

  7:00

  Sakra, Sakra, Sakra, Sakra, Sakra, pořád na něj myslím, co s tím mám dělat?? Asi potom zavolám Míše, aby mi poradila…..Ta bude mít strašnou radost já už to vidím.


  7:10

  Vylezla jsem z postele a šla jsem se nasnídat…..I když moc nesnídám, tak dneska jsem se pořádně nacpala.

 

  7:40

  V televizi nic není, a tak jsem zalezla na počítač……docela nuda…..nikdo tam není………venku je už nádherně….až jsem se divila………………Ale seděla jsem dál u compu a hrála jsem si hry……..

 

  8:10

 Počítač mě už omrzel……Byla to NUDA, a tak jsem se rozhodla si kreslit………..

 

  8:20

  Kreslení mě baví, ale teďka nějak ne-e….Je to nějaký divný. A tak jsem šáhla po mobilu a zavolala jsem Míše………….Zvedla to aspoň že tak…..chvilku jsme pokecali a domluvila jsem se sní, že se u nás zastaví, ale až odpoledne, teďka prej nemůže….a co já mám teďka dělat?

  9:00

Vyrážím na hřiště s Mp3 na plný pecky. Tam jsem si jako obvykle kopala…a pak zase přemejšlela a doufala, že se objeví ten kluk ……………………………ale nepřišel, a tak jsem se sbalila a šla domů.


 

 9:10

 Tak už jsem doma, zase nevím co mám dělat. Tak jsem si pustila music a lehla na postel….Ráda někdy jen tak poslouchám hudbu. A dneska obzvlášť. Jestli naněj nepřestanu myslet, budu v tahu……ale, to se nějak zpraví, TEDA ASPOŇ DOUFÁM. Ale byl fakt hezkej……Černý vlasy, asi zelený oči….(radši jsem na něj moc nekoukala), prostě můj typ……Teda já nevím, jakej mám typ…..Ale Linke z Nevada je mocinky hekej….a ten klučina se mu podobá….(musím se přiznati kdž všude říkám, že mě kluci teďka nezajmaj, mám svýho vysněného idola ..ANO, je to Linke) No a je to ze mě venku, tohle jsem snad ještě nikomu neřekla, ani nikam nenapsala…….Ale já ho fakt žeru….Na compu mám plno fotek…..fakt, nikdo to ještě neví, ani neviděl ty fotky……….:)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mrtěě

VeUnKa,4. 3. 2008 21:33

jou tag to je hustýý..ae mě by to asi nebavilo psát mno:D bych to psala 200let